Voor het professioneel beleiden van gesprekken danwel discussies waarbij ook heftige onderwerpen besproken kunnen worden kunt u mij benaderen. Ik zorg ervoor dat het gesprek in goede banen wordt geleid zodat iedereen wordt gehoord.
Lees hier meer.. 

Mijn leven is niet gemakkelijk geweest maar heeft er wel voor gezorgd dat ik anderen kan inspireren om niet te leven vanuit angst maar dromen te durven volgen. Laat mij u inspireren!
Lees hier meer.. FAVICON

Voor de organisatie van uw evenement kunt u mij benaderen. Ik organiseer en presenteer het complete programma zodat u zorgeloos kunt genieten.
Lees hier meer.. 

U kunt mij benaderen voor een gedicht op maat. Dit kan o.a. tot uiting worden gebracht tijdens een voordracht maar ook om uw dierbare de laatste eer te bewijzen.  Als u op de muur van uw bedrijf een bijpassend gedicht wilt hebben dan kunt u met mij contact opnemen. Hetzelfde geldt als u de menukaart in uw restaurant wilt verfijnen op een originele manier.

Mijn gedichten zijn ook gepubliceerd in een dichtbundel: ‘Schrijvende gedichten’. Deze staat vol met toegankelijke inspirerende gedichten en is een origineel klantengeschenk.
Lees hier meer.. 

 

Als u een kritische blik wilt krijgen op een vraagstuk dan kan ik u terzijde staan. Ik denk out of the box en juist dit kan interessante ideeën opleveren. Ik neem graag deel aan een denktank om u te inspireren.
Lees hier meer.. 

Op een geheel eigen wijze zal ik uw presentatie verzorgen waarbij een gedicht op maat voor een positief verrassingseffect kan zorgen. Uiteraard hoeft dit niet.
Lees hier meer.. 

Voor inspirerende teksten  op maat kunt u mij benaderen. Hierbij is o.a. te denken aan een orginele uitnodiging voor events of een  tekst op uw website.

Maar ook als u een inspirerend levensverhaal heeft maar niet weet hoe u dat vorm kunt geven in boekvorm dan kunt u mij benaderen. Samen kunnen wij met uw verhaal anderen inspireren.
Lees hier meer.. 

U kunt mij ook benaderen voor een workshop op maat.  Hierbij is te denken aan een workshop gedichten schrijven, mindful schrijven, teambuilding en groepscohesie versterken.
Lees hier meer.. 

Op deze pagina kunt u zowel de geschreven persberichten als interviews bekijken. Ik hoop dat ik u inspireer!
Lees hier meer.. 

In Nederland is 1 op de 5 kinderen langdurig ziek. Dat is 20% van alle kinderen in Nederland! Zij kunnen door hun ziekte soms moeilijk vriendschappelijk contact opbouwen met andere kinderen. Dit kan ervoor zorgen dat een ziek kind eenzaam is en te veel bezig met zijn of haar ziekte. Juist voor deze groep kinderen is Stichting Buddiez opgericht.

Stichting Buddiez is een stichting die zieke kinderen professioneel aan gezonde kinderen koppelt zodat zieke kinderen niet alléén maar bezig zijn met hun ziekte maar weer kind kunnen zijn. Wij hopen ook dat gezonde kinderen de waarde gaan inzien van de speciale vriendschap tussen hen als buddy’s.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.buddiez.nl 

“Een kind is geen ziekte maar heeft een ziekte. Vanuit die optiek willen wij zieke kinderen weer kind laten zijn!”

Zie hier het concept in de video die ik presenteer!

Prijsoverzicht: