Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in andere mensen. Het observeren en kijken hoe ze zich gedragen. Wat ze zeggen en het effect hiervan op anderen. Als kind schreef ik al teksten hierover. Andere culturen en landen hebben mij ook altijd geïntrigeerd.  Maar ook de historische achtergronden. Je kunt zoveel van elkaar leren en je wijsheid vergroten!

Het praten en mengen in andere culturen maakt me erg gelukkig. Ik hou van reizen, en ik daag me graag mentaal uit. Ik schrijf graag, lees veel, rij motor, leer andere talen, hou enorm van muziek luisteren, leer nieuwe instrumenten bespelen, en ik volg vooral mijn hart.

Ik ben ervaringsdeskundige om een organisatie te stichten op- en uit te bouwen. Ik motiveer graag mensen. Daarbij heb ik meer dan 20 jaar ervaring, in het begeleiden en coachen van mensen. Ik heb ook de nodige theoretische kennis opgedaan. O.a. opgedaan bij de Balansgroep en 20 jaar praktijkervaring. Ik zet graag mijn werkervaring in voor anderen, om de kwaliteit van leven te vergroten. Maar ook om nieuwe kansen te zien. Mogelijkheden. Wanneer één deur sluit kunnen andere opengaan.

Met deze positieve mindset hoop ik een verschil te maken voor medemensen.

In november 2014 is mijn dichtbundel verschenen bij een uitgeverij. Dit was een grote wens die is uitgekomen. Harten raken met teksten die inspireren, maar ook om een hart onder de riem te steken. Om zelf te lezen, maar ook om cadeau  te geven.

Jarenlang ben ik actief geweest op podia om lezingen te geven, samenwerkingen te hebben met geweldige muzikanten. Nu doe ik het enkel nog op verzoek.

Hier kunt u hem bestellen!

Ik ben daarnaast oprichter en adviseur/ambassadeur van Stichting Buddiez. Na 5 jaar heb ik het voorzitterschap overgedragen aan een geweldige opvolger, zodat ik zeker weet dat de stichting op dezelfde wijze professioneel zal doorgaan.

Stichting Buddiez is bedoeld voor eenzame kinderen/jongeren. Dit kan gebeuren door ziekte/beperking, maar ook doordat je geen aansluiting vindt met de kinderen in je klas.

Daarnaast is de stichting er ook voor geweldige kinderen/jongeren die echt vinden dat een ander kind niet eenzaam mag zijn!  Vanuit Stichting Buddiez organiseren we maandelijks leuke activiteiten waar je naartoe kan gaan. Daarnaast koppelen wij onder professionele begeleiding buddy’s aan elkaar.

www.buddiez.nl

 

Zie hier het concept in de video die ik presenteer!