Ik ben al jaren actief als coach en counselor. Ik word veelal bij re-integratiebureaus ingezet, om mensen te helpen die buiten de boot vallen. Het kan gaan om arbeidsgerelateerde klachten, maar ook bij trauma’s, hernieuwde focus in het leven of bij de ‘Wie ben ik?’- en de ‘Wat wil ik in het leven?’ vraagstukken. Eén van mijn specialiteiten is mindful wandelen. Dit betekent het bewust met aandacht lopen, waarbij de elementen in de natuur worden gebruikt om het gesprek te verdiepen. Dit om tot nieuwe inzichten te komen.

Om mijn professionaliteit te vergroten heb ik hiervoor ook een post hbo Allround coach opleiding succesvol afgerond in oktober 2023. De opleiding is geaccrediteerd door NOBCO/EQA, Stichting Post HBO en Stichting KTNO.

Dit naast een counselor opleiding, om mijn vaardigheden te vergroten.

Ik ben doortastend, intuïtief, integer, creatief en menselijk, en ik hou ook van opdrachten, waarbij ik mensen met trauma gerelateerde klachten ga begeleiden. Een spoorrail aanleggen, zodat zij weer verder kunnen in het leven. Dit is wat mij gelukkig maakt! Ik ben nuchter, maar weet ook de gevoelskant te raken. Ik ben praktisch georiënteerd. Dus ik geef vooral handvaten mee, die in het dagelijks leven kunnen worden gebruikt.

Ga jij het gesprek met mij aan?

Dit zijn de tarieven die ik hanteer:

Om een afspraak te maken of voor meer informatie, neem contact met mij op!