Als u een kritische blik wilt krijgen op een vraagstuk dan kan ik u terzijde staan. Ik denk out of the box en juist dit kan interessante ideeën opleveren. Ik neem graag deel aan een denktank om u te inspireren.

Hierbij is o.a. te denken aan:

 

  • U heeft een prachtig specialistisch product gemaakt met bijbehorende folder voor de consument; is dat wel begrijpelijk geschreven? Dat wil zeggen; is de vaktaal eruit gehaald?
  • U wilt graag een kritische blik op kwesties waar specialisten naar hebben gekeken maar nog niet een leek. Dit kan inzichten opleveren die u kunt meenemen in het proces.
  • U twijfelt aan uw huidige functie of  wanneer u in between jobs bent kan ik u advies geven welke richting goed bij u past. Dat gebeurt tijdens een persoonlijk gesprek. Dit zodat u helder krijgt wat u nu echt wilt en welke vervolgstappen u kunt ondernemen.

 

Ik zal u voorzien van advies en goede onderbouwing zodat u geïnspireerd uw plan verder kunt perfectioneren.

Maar ook als u iemand zoekt om mensen te inspireren weer zelfvertrouwen te krijgen kun u mij voor inzetten. Ik kan hierbij ook een korte pitch geven of met bv. probleemjongeren in gesprek zodat zij zich weer geïnspireerd voelen en gezien. Elk mens is prachtig en het is van essentieel belang dat men dat ook weer voelt!

Testimonial:

Matthijs Gaikema
Product manager at Conrad Electronic Benelux BV

Danielle heeft mij in een plezierig en open gesprek enorm geïnspireerd om de juiste stappen in mijn werkzame leven te zetten en om de focus om de juiste zaken te hebben.

Zij heeft in dit gesprek een helder perspectief van haar uit gegeven en mij op haar persoonlijke manier gemotiveerd. Dit heeft er toe geleid dat ik mij bewust ben geworden van de stappen die ik in mijn leven wil zetten. Daarbij heeft ze mij ook gemotiveerd echt actief deze stappen te zetten. Ik kan zeggen dat dit gesprek er mede voor gezorgd heeft dat in mijn werkzame leven zaken ten goede in een stroomversnelling terecht zijn gekomen en dat ik een prachtige nieuwe uitdaging in mijn carriere tegemoet kan zien.

Als je een nieuw perspectief nodig hebt en een ondersteuning kunt gebruiken in uit te vinden wie je bent en waar jij heen wilt in je (zakelijke) leven, kan ik een gesprek met Danielle van harte aanbevelen.

Prijsoverzicht:

Om een afspraak te maken of voor meer informatie, neem contact met mij op!

Organisatie uitbesteden?

Prijsoverzicht:

Voor de organisatie van uw evenement kunt u mij benaderen. Ik organiseer en presenteer het complete programma zodat u zorgeloos kunt genieten.
Om een afspraak te maken of voor meer informatie, neem contact met mij op!

.

.